OM OSS

SAMARBEIDSPARTNERE

GULV

Når gulvet er rett, er resten lett.

Består gulvet ditt klinkekuletesten?

Testen er enkel: I tørre rom skal en klinkekule ligge i ro der du legger den ned. I våte rom skal den rulle mot sluket. Alt annet er feil.

 

 

Avretting av gulv er en meget viktig del av grunnarbeidet, for å sikre et varig resultat med fliser eller andre typer gulv. Når man skal avrette et gulv er det mange ting man bør tenke på og vite om. Man kan for eksempel ikke bruke hvilken som helst avrettingsmasse på hvilket som helst underlag, og ikke alle avrettingsmasser kan brukes til alle tykkelser.

 

 

I bad og våtrom er det spesielt viktig å bruke masser som er godkjent for dette. Dette er en ekstra sikkerhet dersom det skulle bli problemer. Noen avrettingsmasser vil ta veldig stor skade dersom de kommer i kontakt med vann etter at tørkeprosessen er fullført. Derfor er det lurt å bruke godkjente masser her. Dersom du skal ha en membran som legges før gulvet rettes av, er det helt essensielt at det blir brukt en avretting som er vannfast.

 

 

Vi avretter alle typer gulv, uansett om du trenger hjelp til et lite skjeivt oppholdsrom eller et større lokale. Vi støper også alt av smågulv og garasje-/terrassedekker.

 

 

 

 

 

REFERANSER

KONTAKT

KONTAKT OSS

E-post: murmester@eirikhansen.no

Tlf: 94 42 11 11

Adresse:

Hardangervegen 74

5224 Nesttun