OM OSS

SAMARBEIDSPARTNERE

ENEBOLIG I LECA

Lecablokken er en trofast tjener, rask å mure og rimelig enkel å få på plass i arbeidstegninger, skjema og detaljer. Lecablokken har Lecakuler på utsiden med isolasjon i midten, den er grå/gul og avlang, litt oppblåst, men likevel grei. Lecablokken kjenner sin plass i rekken av murverket, og den underordner seg de viktige beslutningene.

 

Mye av sjarmen ved murhus er at de ikke er samlebåndsprodukter, de er personlige og skiller seg ut fra mengden, fordi det ikke er så mange av de. Mur har også store arkitektoniske muligheter, det er ikke uten grunn at arkitekter i alle år har vært glade i murverk, og at du har muligheten til å forme nettopp din drømmebolig, tilpasset din egen smak og egne behov.

 

Det å mure Leca er enklere enn å snekre. Et murhus av Leca Isoblokk har en betydelig enklere konstruksjon enn et trehus. Murhus holder meget jevn temperatur innvendig, fordi mur opptar og lagrer temperaturen rundt seg og avgir den svært langsomt. Derfor er murhus svale og behagelige om sommeren, og varme og gode når vinterkulda setter inn.

 

Norge er blant de vestlige landene hvor det oppstår flest branner. En av årsakene til dette, er rett og slett at vi bygger mer trehus enn de fleste, og at tre brenner lett. Mur derimot, brenner som kjent ikke.

 

Råte, sopp og skadedyr stortrives i treverk og forårsaker skader for store summer hvert eneste år, men på mur biter de ikke. Et murhus er nesten vedlikeholdsfritt, det holder vanligvis med ny-puss etter 20-25 år, det betyr ikke bare mye mindre arbeid, men også betydelige besparelser rent økonomisk.

 

Hvis dere er på utkikk etter murere med erfaring fra bygging av murhus, har Murmester Eirik Hansen gode referanser.

Bilde: Weber - Leca-Byggebok-2013

REFERANSER

KONTAKT

KONTAKT OSS

E-post: murmester@eirikhansen.no

Tlf: 94 42 11 11

Adresse:

Hardangervegen 74

5224 Nesttun